Rüyada büyük bir şehir görmek

Rüyada büyük bir şehir görmek sıkıntılarının artacağına, allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada büyük bir şehir gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinde hoşunuza gitmeyecek olan gelişmeler olabilir.

Rüyada büyük şehirde kaybolmak rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalettir.

Rüyada büyük şehirde olduğunu görmek beyaz ise güzel bir haber alınacağına, dini inançların güçleneceğine delalettir.

Rüyada büyük şehir gezmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına işaret eder.

Rüyada büyük bir şehir görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, çok hayırlı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada büyük bir şehirde olduğunu görmek özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada farklı şehire girmek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel bir şehir görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına işaret eder.

Rüyada şehir adı duymak zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments