Rüyada büyük bir şehirde olduğunu görmek

Rüyada büyük bir şehirde olduğunu görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir şehirde olduğunu gördüyseniz:

  • Sabırlı olmanız gerekiyor.

Rüyada büyük bir şehirde olduğunu görmek işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük şehirde olduğunu görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine inanılır.

Rüyada büyük bir şehir görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük şehirde kaybolmak rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, buna rağmen kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük şehir gezmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka şehir görmek vefa göstereceğine, borçlanılacağına alamet eder.

Rüyada şehir görmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada bir şehirde kaybolmak canını sıkan şeyleri yeneceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments