Rüyada merdivenleri çıkmak

Rüyada merdivenleri çıkmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, yüksek mevkilere getirileceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, ana baba duası alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenleri çıkmak gördüyseniz:

  • Anlık kararlar almaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada karlı merdivenden çıkmak aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada tahta merdivenle çıkmak tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada dar merdivenlerden yukarı çıkmak özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına delalettir.

Rüyada demirden merdiven çıkmak zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla merdiven çıkmak yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine işaret eder.

Rüyada dik merdivenden çıkmak karşısına iyi insanların çıkacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına yorulur.

Rüyada gelinlikle merdiven çıkmak sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşınla merdiven çıkmak güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, kazancının katbekat artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments