Rüyada ölmüş lağım faresi görmek

Rüyada ölmüş lağım faresi görmek farklı iş kollarına ulaşacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş lağım faresi gördüyseniz:

  • Üzerinde düşünmeden verdiğiniz veya vereceğiniz sözler yüzünden ileride çok zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada lağım fare görmek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz lağım faresi görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada lağım fareleri görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza işarettir.

Rüyada evde lağım faresi görmek sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah lağım faresi görmek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük lağım faresi görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, hoş muhabbette olacağına yorulmaktadır.

Rüyada lağım faresi yemek rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine delalettir.

Rüyada lağım faresi öldürmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments