Rüyada evde lağım faresi görmek

Rüyada evde lağım faresi görmek iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, bereketli işler yapacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada evde lağım faresi gördüyseniz:

  • Duygusal konuşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada evde lağım faresi görmek hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada lağım faresinin ısırdığını görmek mallarının artacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş lağım faresi görmek özel muamele göreceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına alamet eder.

Rüyada ölü lağım faresi görmek yüklü miktarda para kazanacağına, elinin darlaşacağına alamet eder.

Rüyada lağım faresi görmek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, bir yandan cenaze olacağına delalet etmektedir.

Rüyada lağım faresi öldürmek hafif ve iyi hissedeceğine, maddi gücünün azalacağına inanılır.

Rüyada beyaz lağım faresi görmek yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada siyah lağım faresi görmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments