Rüyada büyük kara kedi görmek

Rüyada büyük kara kedi görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, fikirlerinin can bulacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine işaret eder.

Rüyada büyük kara kedi gördüyseniz:

  • Kesin açıklamalar yapmamalı, beyanatlar vermemelisiniz.

Rüyada büyük kara kedi görmek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına delalet eder.

Rüyada kara kedi yavruları görmek rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine tabir olunur.

Rüyada kara kedi sevdiğini görmek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada kara kedi saldırısı görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada kara kediden korkmak kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kara kedi saldırdığını görmek sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada kara kedi ve beyaz kedi görmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara kediyle konuşmak üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments