Rüyada kara kedi saldırdığını görmek

Rüyada kara kedi saldırdığını görmek başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, onu hayallerine kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada kara kedi saldırdığını gördüyseniz:

  • Adeta bir gerilim hattı var.

Rüyada kara kedi saldırdığını görmek sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine allah tarafından nasip edileceğine delalettir.

Rüyada kara kedinin saldırdığını görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına yorulur.

Rüyada kedilerin saldırdığını görmek dargınların barışacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine yorulur.

Rüyada kedinin saldırdığını görmek sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Rüyada kediye saldırmak kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin kediye saldırdığını görmek borçlanılacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada yavru kedinin saldırdığını görmek şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kedinin saldırdığını görmek başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments