Rüyada fareden korkmak

Rüyada fareden korkmak yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada fareden korkmak gördüyseniz:

  • Acele etmezseniz, size sunulanı yerine getirmeniz gerekebilir.

Rüyada ölü fareden korkmak yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine rivayet eder.

Rüyada fare görüp korkmak onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada fareden korkmak çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, ayağa kalkacağına delalet eder.

Rüyada büyük fareden korkmak ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada korkmak konuşamamak sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada korkmak birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada savaşta korkmak zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada günahtan korkmak büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments