Rüyada fare görüp korkmak

Rüyada fare görüp korkmak sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, onu cesaretlendireceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, işlerinin gerileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fare görüp korkmak gördüyseniz:

  • İyi tanımadığınız kişılerden gelebilecek olumsuz yaklaşımlar, ortamdan istediğiniz zevk alamamanıza sebep olabilir.

Rüyada fare görüp korkmak yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına tabir olunur.

Rüyada böcek görüp korkmak aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini görüp korkmak bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine işaret eder.

Rüyada aslan görüp korkmak o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi görüp korkmak hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalet eder.

Rüyada akrep görüp korkmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına alamet eder.

Rüyada yılan görüp korkmak hayırlı işlere imza atacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine inanılır.

Rüyada ruh görüp korkmak zengin olunacağına, allah’ın sevgisini kazanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments