Rüyada erkekle cinsi münasebet görmek

Rüyada erkekle cinsi münasebet görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkekle cinsi münasebet gördüyseniz:

  • Beli bir durumdaki terslikler veya yanlışlıklar sizi rahatsız edebilir.

Rüyada bir erkekle cinsi münasebette bulunmak o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine yorulur.

Rüyada erkekle cinsi münasebet görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının cinsi münasebetini görmek aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada kocayla cinsi münasebette bulunmak uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine işaret eder.

Rüyada kadın kadına cinsi münasebette bulunmak mutluluk verici olaylar yaşayacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada köpekle cinsi münasebette bulunmak yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasıyla cinsi münasebette bulunmak yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına delalet eder.

Rüyada bir kadınla cinsi münasebette bulunmak inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments