Rüyada büyük boynuzlu inek görmek

Rüyada büyük boynuzlu inek görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada büyük boynuzlu inek gördüyseniz:

  • Cömertliğiniz size bazen zor anlar yaşatıyor.

Rüyada büyük boynuzlu inek görmek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, aile hayatlarını bozulacağına işarettir.

Rüyada inek boynuzu görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına işaret eder.

Rüyada siyah boynuzlu inek görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına delalettir.

Rüyada ineğin boynuzunu kırmak işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynuzu kırık inek görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına alamet eder.

Rüyada boynuzlu inek görmek düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek boynuzlu inek görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, kötü günlerinin biteceğine işaret eder.

Rüyada inek boynuzu tutmak para sıkıntısına düşmeyeceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments