Rüyada büyük boynuz görmek

Rüyada büyük boynuz görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, isabetli adımlar atılacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük boynuz gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerine karışmamanızda fayda var.

Rüyada büyük boynuzlu öküz görmek gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük boynuzlu hayvan görmek ters giden işlerin düzeleceğine, güzel günler için çalışılacağına işarettir.

Rüyada büyük boynuzlu geyik görmek rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada büyük boynuzlu inek görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına yorulur.

Rüyada büyük boynuz görmek ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük boynuzlu koç görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada koçun boynuzundan tutmak ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynuzu kırık inek görmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments