Rüyada yeşil timsah görmek

Rüyada yeşil timsah görmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına işarettir.

Rüyada yeşil timsah gördüyseniz:

  • Sizi yanıltmayacak.

Rüyada yeşil timsah yavrusu görmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine yorulur.

Rüyada yeşil renkli timsah görmek bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalettir.

Rüyada yeşil timsah öldürmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil timsah görmek inancının zayıflayacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine tabir olunur.

Rüyada timsah yavrusu öldürmek başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada timsah avlamak bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına inanılır.

Rüyada timsahı yüzerken görmek çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına yorulur.

Rüyada timsahın uçtuğunu görmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments