Rüyada timsah beslediğini görmek

Rüyada timsah beslediğini görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine delalet eder.

Rüyada timsah beslediğini gördüyseniz:

  • Çözüme kavuşmamış bazı konular sizin lehinize bir seyir izleyebilir.

Rüyada timsah yavrusu beslemek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde timsah beslemek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yavru timsah beslemek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, iyi şartlarda yaşayacağına yorulur.

Rüyada timsah beslediğini görmek yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine alamet eder.

Rüyada evde yavru timsah beslemek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada timsah beslemek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçta timsah görmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Rüyada timsaha sarılmak muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments