Rüyada güzel bir şehir görmek

Rüyada güzel bir şehir görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güzel bir şehir gördüyseniz:

  • Yeni bir işe girmeniz ya da mevcut işinizde yeni birşeyler yapmanız olasıdır.

Rüyada çok güzel şehir görmek iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, donatacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel bir şehir görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok güzel bir şehir görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada güzel şehir görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada başka bir şehirde gezmek güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir şehirde olmak ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı bir şehirde olmak çok büyük miktarda para elde edeceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir şehirde olduğunu görmek borç yüzünden uykuların kaçacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments