Rüyada burun akması görmek

Rüyada burun akması görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, kişinin her işi severek yapacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, zararlarını telafi edeceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada burun akması gördüyseniz:

  • Meydana gelmek üzere olan değişiklikler sizi heyecanlandırabilir.

Rüyada burun aktığını görmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına delalet etmektedir.

Rüyada burun akması görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına alamet etmektedir.

Rüyada burun boku yemek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada burun silmek böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burunda et görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada burunda kan görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine işarettir.

Rüyada sivri burun ayakkabı görmek gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada burunda uzun kıl görmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments