Rüyada burun silmek

Rüyada burun silmek ikisinin de çok rahat edeceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, hayatının başarılarla dolacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine delalettir.

Rüyada burun silmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde heyecanlı bazı şeyler yaşayabilirsiniz.

Rüyada bebek burun silmek aydınlık bir yola çıkılacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada burun silmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada burun boku görmek çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada buruna su çekmek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının allah yolunda kullanılacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada burundan akan kan görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, sorunların tarihe karışacağına işaret etmektedir.

Rüyada burundan nefes almak daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada çift burun görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada burun uzadığını görmek iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments