Rüyada burun aktığını görmek

Rüyada burun aktığını görmek çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, işlerin canlanacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada burun aktığını gördüyseniz:

  • Bir davete katılabilirsiniz.

Rüyada burun aktığını görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada burun akması görmek aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada burundan ip çıkarmak attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine tabir olunur.

Rüyada burun kılları görmek konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına işaret eder.

Rüyada kırık burun görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada burun kılı koparmak bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına işaret eder.

Rüyada siyah burun görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına alamet eder.

Rüyada burundan nefes alamamak insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments