Rüyada burunda kan görmek

Rüyada burunda kan görmek umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, hayatın rüya sahibine güleceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Rüyada burunda kan gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizin buna ihtiyacı var.

Rüyada burundan akan kan görmek bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada burunda kan görmek zararın telafi edileceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine delalettir.

Rüyada burundan kan gelmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, en yukarılara çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada burun kan görmek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine inanılır.

Rüyada şiş burun görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada burun doktoru görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, kendini bunu başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada burun yalamak ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada burun kıllarını kesmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments