Rüyada bulutun üstüne çıkmak

Rüyada bulutun üstüne çıkmak yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, borçlarını ödeyeceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bulutun üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Çok önem verdiğiniz kimseleri ya da önemli noktalarda bulunan kimseleri sözlerinizle etkilemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada bulutun üstüne çıkmak ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, harama göz dikmeyeceğine inanılır.

Rüyada bulutların üstüne çıkmak sağlık sorunlarının biteceğine, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına tabir olunur.

Rüyada bulutlara çıkmak gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine alamet eder.

Rüyada yüksek binanın üstüne çıkmak sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada kayanın üstüne çıkmak dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bina üstüne çıkmak alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapının üstüne çıkmak sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine alamet eder.

Rüyada dağın üstüne çıkmak gün günden daha da kötüye gideceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments