Rüyada kendini bulutların üstünde görmek

Rüyada kendini bulutların üstünde görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kendini bulutların üstünde gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren ya da rekabet içeren konular söz konusu olabilir.

Rüyada bulutların üstünde olduğunu görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için allah’ın çok büyük yardım edeceğine, yeni çalışmalar yapılacağına işarettir.

Rüyada bulut üstünde uçmak aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına yorulur.

Rüyada üstünde bulut görmek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada bulut üstünde yürümek adının her yerde geçeceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada başının üstünde bulut görmek işlerin bozulacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada bulutun üstünde olmak sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulutların üstünde yürümek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada bulutların üstünde olmak birçok yeni fikir edinileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments