Rüyada bulutların üstünde olmak

Rüyada bulutların üstünde olmak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, karın artacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, dünya malına kavuşulacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada bulutların üstünde olmak gördüyseniz:

  • Hayallerinizden veya hedeflerinizden bahsederken sadece olumsuz yönlerini hatırlatıyor olabilirsiniz.

Rüyada beyaz bulutların üstünde olmak deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin üstünde kara bulut görmek özellikle islamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada bulut üstünde olmak rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına delalettir.

Rüyada bulut üstünde uçmak ortalığın sakinleşip, durulacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulutun üstünde olmak ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına inanılır.

Rüyada üstünde bulut görmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada bulutun üstünde oturmak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına inanılır.

Rüyada bulut üstünde oturmak itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments