Rüyada bulutların üstünde oturmak

Rüyada bulutların üstünde oturmak örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulutların üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Her şeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabilirsiniz.

Rüyada bulut üstünde oturmak eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, zenginliği bulacağına alamet eder.

Rüyada bulutların üstünde oturmak güzel bir bayanla evlilik yapacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulutun üstünde oturmak karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, herkesin önünde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulutların üstünde olmak hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada üstünde bulut görmek işlerini yoluna koyacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada kendini bulutların üstünde görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, yardım edeceğine inanılır.

Rüyada bulut üstünde olmak çok kötü durumlara düşüleceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulut üstünde uçmak başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hatice

Ölmüş babamı beyaz bulut üstünde yatıyor