Rüyada altın define bulmak

Rüyada altın define bulmak ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına yorulur.

Rüyada altın define bulmak gördüyseniz:

  • Maddi bir sıkıntı yaşamanız olasıdır.

Rüyada altın define bulmak bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada define altın bulmak endişelerin ve dertlerin biteceğine, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş define bulmak elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta define bulmak yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının define bulduğunu görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarda define bulmak vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada tarlada define bulmak bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada define bulmak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments