Rüyada define bulmak

Rüyada define bulmak birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, düşmanların barışacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, başarıların artacağına işarettir.

Rüyada define bulmak gördüyseniz:

  • Çok farklı bir yola girmek ya da farklı bir yönde ilerlemek üzeresiniz.

Rüyada define bulmak sayılacağına ve sevileceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada denizde define bulmak ilk etapta durumu kaldıramayacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına yorulmaktadır.

Rüyada define altın bulmak mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına delalet eder.

Rüyada topraktan define bulmak ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine işaret eder.

Rüyada gümüş define bulmak emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının define bulduğunu görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın define bulmak malının, parasının ve makamının artacağına, sinirlerinin yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta define bulmak herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments