Rüyada mezarlıkta define bulmak

Rüyada mezarlıkta define bulmak maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, maddi açıdan nefes alınacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, çok sağlıklı olunacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta define bulmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız hareketsiz görülüyor.

Rüyada mezarda define bulmak onu doyasıya yaşayacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine alamet eder.

Rüyada mezarlıkta define bulmak önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada define altın bulmak rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala yorulur.

Rüyada tarlada define bulmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına delalet eder.

Rüyada topraktan define bulmak insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, söylediklerinin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş define bulmak huzura ve esenliğe kavuşacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına yorulur.

Rüyada altın define bulmak belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde define bulmak işinden ve hayatından geri kalacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments