Rüyada gümüş define bulmak

Rüyada gümüş define bulmak aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, büyük düşüneceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada gümüş define bulmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da meslektaşınızla yapacağınız görüşmelerde belirsizlikler ya da kafa karışıklıkları söz konusu olabilir.

Rüyada gümüş define bulmak borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarlada define bulmak sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada mezarda define bulmak anne baba duaları alınacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına işarettir.

Rüyada define bulmak emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada define altın bulmak işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde define bulmak rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının define bulduğunu görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına delalet eder.

Rüyada altın define bulmak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments