Rüyada başkasının define bulduğunu görmek

Rüyada başkasının define bulduğunu görmek mubah olmayan yollara sapacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, her daim allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada başkasının define bulduğunu gördüyseniz:

  • Ticari girişimlerinizi, alıp sattığınız şeyleri veya bazı yeteneklerinizi geliştirmenizi ya da beslemenizi sağlayacak sürpriz davetler alabilirsiniz.

Rüyada topraktan define bulmak yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada denizde define bulmak büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta define bulmak fesat kimselerin çıkacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine alamet eder.

Rüyada gümüş define bulmak iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, içine fesat düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın define bulmak işlerini boşvereceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarlada define bulmak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada define altın bulmak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada define bulmak sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments