Rüyada bulanık suya girmemek

Rüyada bulanık suya girmemek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık suya girmemek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda gereken adımları atmamanız veya işe yarar çözümler bulmamanız durumunda sorunlar büyüyebilir.

Rüyada bardakta bulanık su görmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık ve temiz su görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suya düştüğünü görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, prestij kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık suların üstünden atlamak ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, işlerinin istediği gibi olacağına alamet eder.

Rüyada derede bulanık su görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok bulanık su görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına yorulur.

Rüyada bulanık kirli su görmek işlerinin çok iyi gideceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine delalettir.

Rüyada bulanık su sel görmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments