Rüyada derede bulanık su görmek

Rüyada derede bulanık su görmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına yorulur.

Rüyada derede bulanık su gördüyseniz:

  • Mantıklı çözümler üretebilirsiniz.

Rüyada derede bulanık su görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine delalet eder.

Rüyada bulanık dereden geçmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerinizin bir süre güzel gideceğine alamet eder.

Rüyada bulanık derede balık tutmak yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine işarettir.

Rüyada dereyi bulanık görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada bulanık dereye görmek aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada bulanık dereye düşmek iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Rüyada bulanık derede yüzmek makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, ağız tadına kavuşacağına delalettir.

Rüyada bulanık dere görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments