Rüyada bulanık ve temiz su görmek

Rüyada bulanık ve temiz su görmek kazançta zarar edeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, komşular tarafından kötülenileceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına delalet eder.

Rüyada bulanık ve temiz su gördüyseniz:

  • Duygularınızı anlamakta zorlanmayacaksınız.

Rüyada bulanık ve temiz su görmek huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada bulanık deniz suyu görmek yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine alamet eder.

Rüyada bulanık suyun içine girmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada sarı bulanık su görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyu bulanık görmek sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyuda bulanık su görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada dalgalı bulanık su görmek sermayesinin boşa gideceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına alamet eder.

Rüyada bulanık suyun içine düşmek bir daha işyerine gelmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments