Rüyada çok bulanık su görmek

Rüyada çok bulanık su görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada çok bulanık su gördüyseniz:

  • İş hayatınızda farklı yöntemler deneyebilirsiniz.

Rüyada bulanık suyla abdest almak huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeşmeden bulanık su içmek onun mutlu olmasına vesile olacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada evde bulanık su görmek işlerinin kolaylaşacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına işarettir.

Rüyada bulanık suyun üstünden atlamak kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinde bulanık su görmek üzüntü yaşamaya, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık ve duru su görmek büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık deniz suyu görmek kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına işarettir.

Rüyada bulanık su içinde yürümek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments