Rüyada bulanık kirli su görmek

Rüyada bulanık kirli su görmek bir sebeple çok üzüleceğine, hayallerin yarıda kalacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına işarettir.

Rüyada bulanık kirli su gördüyseniz:

  • Artık daha zorlu mücadelelere girebilirsiniz.

Rüyada bulanık kirli su görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına alamet eder.

Rüyada kirli bulanık su görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bardakta bulanık su görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine tabir olunur.

Rüyada berrak ve bulanık su görmek gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suyun içine girmek ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık ve duru su görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına inanılır.

Rüyada bulanık suyun içinde olmak gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulanık su ve çamur görmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, o işin tüm risklerini göze alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments