Rüyada bardakta bulanık su görmek

Rüyada bardakta bulanık su görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, yol kat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bardakta bulanık su gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki erkeklerden bazı ters davranışlar görebilirsiniz.

Rüyada bardakta bulanık su görmek başarıları ile konuşulacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı bulanık su görmek aile hayatlarını bozulacağına, işinden ve parasından olacağına inanılır.

Rüyada bulanık sular görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık suya girmek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine rivayet eder.

Rüyada bulanık suya kapılmak hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada çok bulanık su görmek gelirinin çoğalacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde bulanık su görmek yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Rüyada bulanık suyu geçmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments