Rüyada bulanık suda yüzmek

Rüyada bulanık suda yüzmek kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulanık suda yüzmek gördüyseniz:

  • Kendi işinizle uğraşın.

Rüyada bulanık suda yüzmek aile saadetinin artacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suda yüzdüğünü görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine inanılır.

Rüyada bulanık suda kalmak tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada kendini bulanık suda görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, gönlünün ferahlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suda boğulan birini kurtarmak işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suda insan görmek yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suda boğulan görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, gümüş ise allah yolunda hayırlı işler yapılacağına delalettir.

Rüyada bulanık suda ölmek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments