Rüyada bulanık suda ölmek

Rüyada bulanık suda ölmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suda ölmek gördüyseniz:

  • İlişkilerde uyumu sağlamak için aşkdan çok, iyi arkadaş olabilmek önem taşıyacak.

Rüyada bulanık suda ölmek elini altına koyduğu her taşın altından allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına delalettir.

Rüyada bulanık suda timsah görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına işaret eder.

Rüyada bulanık suda kalmak yükseleceğine, atılım yapacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada bulanık suda boğulan birini kurtarmak rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine yorulur.

Rüyada birini bulanık suda görmek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına delalet eder.

Rüyada bulanık suda yıkanmak ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına işaret eder.

Rüyada bulanık suda insan görmek başarıları ile tanınacağına, insanlarla uyumunun artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suda yürümek iş kaybı yaşanacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments