Rüyada birini bulanık suda görmek

Rüyada birini bulanık suda görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine işarettir.

Rüyada birini bulanık suda gördüyseniz:

  • Size değerli tavsiyelerde bulunabilecek kişilerle irtibata geçebilirsiniz.

Rüyada bulanık suda kaybolmak kısa süre içinde yalnız kalınacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini bulanık suda görmek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, hayırlı bir terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suda yüzmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suda yüzdüğünü görmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini bulanık suda görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına delalet eder.

Rüyada bulanık suda abdest almak yaşam standartlarını yükselteceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada bulanık suda yürümek acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suda balıklar görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments