Rüyada bulanık suda balık görmek

Rüyada bulanık suda balık görmek kazancın ikiye katlanacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suda balık gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren ya da gayretlerinizin karşılığını görmenizi sağlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bulanık suda balık görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık suda büyük balık görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada bulanık suda balık yakalamak zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine işaret eder.

Rüyada bulanık suda balık avlamak şansının yaver gideceğine ve allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına alamet eder.

Rüyada bulanık suda balıklar görmek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine inanılır.

Rüyada bulanık suda kalmak yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına inanılır.

Rüyada birini bulanık suda görmek harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bulanık suda boğulan görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments