Rüyada siyah sel görmek

Rüyada siyah sel görmek bilakis malının çoğalacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, paslı bir çiviye basabileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah sel gördüyseniz:

  • Asıl hedeflerinize odaklanın.

Rüyada siyah sel görmek maddi açıdan dibe vurulacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına inanılır.

Rüyada sel haberi almak varını yoğunu kaybedeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada sel ve çamur görmek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada evi sel bastığını görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kar ve sel görmek rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sel ve heyelan görmek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalettir.

Rüyada sel suyunda yüzmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine alamet eder.

Rüyada sel bastığını görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments