Rüyada buğday tarlasında koşmak

Rüyada buğday tarlasında koşmak sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına rivayet eder.

Rüyada buğday tarlasında koşmak gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler maddi açıdan size iyi gelebilir.

Rüyada yeşil buğday tarlasında koşmak büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, söz ve yetki sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada buğday tarlasında koşmak kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada buğday tarla görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada buğday tarlasına görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarlada ekili buğday görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, yüzünün her daim güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı buğday tarlası görmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada başaklı buğday tarlası görmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına rivayet eder.

Rüyada buğday tarlasının yandığını görmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments