Rüyada buğday tarlasının yandığını görmek

Rüyada buğday tarlasının yandığını görmek evlerine dünürcü geleceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada buğday tarlasının yandığını gördüyseniz:

  • Karşımızdaki kişiye anlayışlı davranabilmek için çok fazla çaba harcamamız gerekebilir.

Rüyada buğday tarlasının yandığını görmek gelirinin de artmayacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada buğday yandığını görmek büyük başarılar elde edeceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada buğdayın yandığını görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına delalet etmektedir.

Rüyada buğday tarlasına görmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına inanılır.

Rüyada biçilmiş buğday tarlası görmek yetim sevindireceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine inanılır.

Rüyada buğday tarlasından geçmek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmış buğday tarlası görmek ekonomik olarak kalkınacağına, kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına işaret eder.

Rüyada buğday tarlasını görmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments