Rüyada buğday tarla görmek

Rüyada buğday tarla görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına delalettir.

Rüyada buğday tarla gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinir olmasını sağlamanızda fayda var.

Rüyada yeşil buğday tarla görmek hayallerinin suya düşeceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına işaret eder.

Rüyada başaklı buğday tarlası görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına inanılır.

Rüyada buğday tarlasının yandığını görmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına işaret eder.

Rüyada yemyeşil buğday tarlası görmek iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına yorulur.

Rüyada sarı buğday tarlası görmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buğday tarlasında gezmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada buğday tarla görmek ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada buğday tarlasında yürümek yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments