Rüyada bozuk ilaç görmek

Rüyada bozuk ilaç görmek çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, bol hayır duası alınacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, işlerindeki karın artacağına delalettir.

Rüyada bozuk ilaç gördüyseniz:

  • Yapacağınız seçimler herkesi memnun etmese de, seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada bozuk ilaç görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına işaret eder.

Rüyada şeker ilacı görmek neşesine kavuşacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Rüyada ilac aramak uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada göze ilaç damlatmak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, büyük mutluluk duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zehirli ilaç görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ilaç yapmak rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına delalettir.

Rüyada ilaç kullanmak sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tatlı ilaç içmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments