Rüyada ilaç yapmak

Rüyada ilaç yapmak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, rızkının kesileceğine, onlardan medet umacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ilaç yapmak gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlar yaşasanız da geriye çekilmek yerine sizi kamçılamasını sağlayın.

Rüyada ilaçlama yapmak hatalarını düzelteceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada ilaç yapmak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğe ilaç içirmek evde tatlı bir telaş yaşanacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına alamet eder.

Rüyada astım ilacı görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada elinde ilaç görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ilaç reçetesi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözüne ilaç sürmek gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden ilaç almak bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments