Rüyada zehirli ilaç görmek

Rüyada zehirli ilaç görmek elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, islam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada zehirli ilaç gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu adımlar atmak istiyorsanız harekete geçmelisiniz.

Rüyada zehirli ilaç görmek sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine yorulur.

Rüyada ilac aramak yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına inanılır.

Rüyada sinek ilacı sıkmak kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, yolculuğa işarettir.

Rüyada birisine ilaç vermek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozuk ilaç görmek yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, farklı kişilerle tanışacağına işaret eder.

Rüyada doktorun ilac vermek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada doktora ilaç yazdırmak yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına tabir olunur.

Rüyada doktorun ilaç verdiğini görmek çok kolay bir hayatı olacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments