Rüyada şeker ilacı görmek

Rüyada şeker ilacı görmek kısmetinin ve şansının kapanacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, malının ve parasının çoğalacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına alamet eder.

Rüyada şeker ilacı gördüyseniz:

  • Eksikleri tamamlamanız gerekebilir.

Rüyada şeker ilacı görmek kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada doktora ilaç yazdırmak sevdiği bazı kişileri kıracağına, kişinin malını kaybedebileceğine inanılır.

Rüyada ilaç sıkmak ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ilaç aldığını görmek bankadaki hesabının kabaracağına, bolluk ve bereket içinde olacağına yorulur.

Rüyada ilaç almaya gitmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine rivayet eder.

Rüyada ilacı yutamamak uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine yorulur.

Rüyada ilaç iğne görmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birine ilaç vermek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments