Rüyada boynuzu kırık koç görmek

Rüyada boynuzu kırık koç görmek iş öğreneceğine, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rızkın ve kısmetin artacağına delalettir.

Rüyada boynuzu kırık koç gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiniz sizi tatmin etmez seviyede ise ya da yalnız bir kimseyseniz yeni bir ilişki geliştirebilirsiniz.

Rüyada boynuzu kırık koç görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada altın boynuzlu koç görmek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada boynuzlu koç kafası görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine tabir olunur.

Rüyada koç boynuzu tutmak çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada boynuzsuz koç görmek pişmanlığa, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük boynuzlu koç görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına inanılır.

Rüyada tek boynuzlu koç görmek herkesin desteğinin alınacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada boynuzlu koç görmek yeni bir yol çizileceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments