Rüyada boynuzu çıkmak

Rüyada boynuzu çıkmak işlerinin yarım kalacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynuzu çıkmak gördüyseniz:

  • Anlamadığınız konularda daha fazla bilgiye sahip ya da aklı farklı çalışan kişilerden fikir alabilirsiniz.

Rüyada boynuzu çıkmak büyük miktarda para kazanacağına, çok yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah boynuzlu yılan görmek yaralarına da merhem olacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada keçinin boynuzundan tutmak şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada boynuzlu koyun görmek dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine işarettir.

Rüyada boynuz kesmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynuzu kırık geyik görmek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, kazançlı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynuz tutmak maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada tek boynuzlu geyik görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments