Rüyada boynuz kesmek

Rüyada boynuz kesmek hayırlı işe, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, dış ticarete atılacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına işaret eder.

Rüyada boynuz kesmek gördüyseniz:

  • Kimsenin sizin için en iyisini yapacağına güvenemezsiniz.

Rüyada koç boynuzu kesmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynuz kesmek dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine işarettir.

Rüyada boynuzlu köpek görmek yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynuzlu yılan görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, her geçen gün başarıların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynuzlu eşek görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada boynuzlu yılan öldürmek gayrimenkul sahibi olunacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynuzlu boğa görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynuzlu hayvanlar görmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments