Rüyada boynuzlu tavşan görmek

Rüyada boynuzlu tavşan görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın allah yolunda harcanacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynuzlu tavşan gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir, imajınızı korumalısınız.

Rüyada boynuzlu tavşan görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına delalettir.

Rüyada keçi boynuzu toplamak geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, idealist davranacağına rivayet eder.

Rüyada boynuzlu deve görmek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine yorulur.

Rüyada boynuzlu yılan görmek iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada boynuzlu şeytan görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada boynuzlu bebek görmek malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine işarettir.

Rüyada boynuzlu siyah keçi görmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada boynuzu kırık koç görmek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments